© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
10.05.2015 11:35:23

Luis Enrique zablestel na novinarski konferenci (video)

vszi

Nogometaši Barcelone so sinoči v 36. krogu španskega prvenstva z 2:0 odpravili Real Sociedad.

Ko je bil trener Kataloncev Luis Enrique po koncu tekme na tiskovni konferenci, je bil ravno v teku dvoboj med madridskim Realom in Valencio.


In v tistem trenutku sta se v sobi, v kateri so bili zbrani predstavniki medijev, v zelo kratkem času zgodili dve zelo zanimivi stvari.

Najprej je voditelj tiskovne konference trenerja Barcelone vljudno pozdravil in naslovil z imenom Julio.

Luis Enrique je bil kar malce začuden, sprva je pogledal stran, če se morda njegov sogovornik pogovarja z nekom drugim. Nato ga je z nekoliko začudenim pogledom in nasmehom na obrazu vprašal: "Julio Iglesias? Mogoče Julio Salinas, on je moj dober prijatelj."

Voditelj se je znašel v manjši zadregi, a se hitro opravičil in dejal, da je bil z mislimi nekje drugje. Enriqueja to ni zmotilo in dejal, da je vse v redu. Nato pa je voditelj pogovor nadaljeval in skušal izvedeti nekaj več o fizični pripravljenosti igralcev pred dvobojem lige prvakov v Münchnu.

Ko je Enrique želel odgovoriti, pa se je oglasil eden izmed prisotnih novinarjev in dejal, da je Valencia dosegla zadetek v Madridu. Trener Barcelne je vprašal: "Gol?" Kmalu zatem pa se je izza njegovega hrbta slišalo slavje njegovih varovancev, in takrat je Enrique dobro razpoložen dejal: "Da, res je, zdaj je prišla potrditev."

Srečanje Reala in Valencie se je končalo z izidom 2:2, kar pomeni, da ima Barcelona dva kroga pred koncem na vrhu lestvice že štiri točke prednosti pred večnim tekmecem.