© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2015 19:43:54

Ali bo Guardiola po koncu sezone zapustil Bayern?

Reuters

Po poročanju športne medijske hiše beIN SPORTS naj bi se trener Bayerna Pep Guardiola po koncu sezone odpravil novim izzivom naproti.

Sodelovanje med Pepom Guardiolo in Bayernom iz Münchna naj bi bilo po koncu letošnje sezone končano. Vodilni pri Bayernu naj bi bili razočarani predvsem zaradi sredinega visokega poraza v polfinalu lige prvakov. Barcelona je na Camp Nouu slavila s 3:0, Bayern pa si je tako praktično zaprl vrata finala. Kot še poročajo nekateri mediji, bi Katalonec pogodbo oddelal do konca le v primeru, da bi si na povratni tekmi pred domačimi gledalci zagotovil finale in s tem boj za naslov evropskega prvaka.

Toda na takšen čudež ne gre računati, česar se očitno zaveda tudi katalonski strokovnjak. Slednji naj bi bil zato že dogovorjen z bogatim Manchester Cityjem, ki se bo po koncu sezone skoraj zagotovo za sodelovanje zahvalil Manuelu Pellegriniju. Guardiola naj bi bil za klub, ki je podkrepljen z arabskimi milijoni, idealna rešitev, že pred časom pa je Španec dejal, da bi se z veseljem preizkusil tudi v angleški premier ligi. Še več, če gre verjeti pisanju beIN SPORTS-a, sta City in Guardiola že podpisala predpogodbo ...