© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
am
am
28.04.2015 13:50:07

Kaj, hudiča, pa je to?!

Slavni in bogati nogometaši se radi razkazujejo tudi s svojimi jeklenimi konjički, le redko pa pri tem namesto občudovanja naletijo na posmeh. Sulleyju Muntariju je uspelo.

Kontroverzni ganski nogometaš, ki je znan po sporih v izbrani vrsti svoje države, je že nekaj časa znan tudi po nenavadnem okusu za avtomobile. Tokrat pa je šel igralec, ki si kruh služi pri italijanskem Milanu, še korak dlje. Oziroma kar nekaj korakov. 

Že pred dnevi so se pri naših zahodnih sosedih pojavile govorice o tem, da si je Ganec omislil zelo posebno vozilo, ki nikakor ni za vse okuse. Celo daleč od tega, o čemer smo se danes lahko tudi zelo konkretno prepričali. Mutari je namreč svojo pridobitev pripeljal v središče Milana in jo nastavil fotografom. 

Gre za mercedesovo vozilo s šestimi kolesi, nekakšno mešanico med terencem in tovornjakom, kakršnega ulice svetovne prestolnice mode morda sploh še niso videle. Vsekakor zelo draga zadeva, ki jo je v posebnih okoljih mogoče tudi zelo dobro uporabiti, a po mnenju večine povsem neprimerna za vsakodnevno uporabo. 

Nič čudnega torej, da je Sulley sprožil pravi val posmehljivih odzivov na spletu, med kateri najdemo vprašanja o tem, ali se odpravlja na luno, ali osvaja severni tečaj, ali organizira velik safari, ali namerava delati konkurenco milanskemu tramvaju in ali sploh ima dovoljenje za vožnjo takega stroja.

Galerija