© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.04.2015 12:20:56

Bivši trener Olimpije na klop Crvene zvezde?

vszi

Srbski mediji poročajo, da bo Nenad Lalatović trener rdeče-belih iz Beograda le še do konca sezone, v naslednji sezoni naj bi ga na klopi zamenjal nekdanji trener Olimpije.

Po neodločenem izidu na zadnjem beograjskem derbiju na stadionu Rajka Mitića je Crvena zvezda praktično že izgubila možnosti za naslov prvaka. Do konca sezone je namreč ostalo le še šest krogov, najhujši rival rdeče-belih Partizan pa ima pred rdeče-belimi pet točk prednosti. Prav neodločen izid na večnem derbiju, ko se Crvena zvezda ni uspela približati svojemu rivalu, pa naj bi zapečatil usodo trenerja rdeče-belih Nenada Lalatovića, ki se bo, tako poročajo srbski mediji, po koncu sezone moral posloviti z vroče klopi.

kosanovic
Grega Wernig

Zamenjal naj bi ga Milorad Kosanović, nekdanji trener Olimpije, ki v letošnji sezoni zelo uspešno vodi Novi Pazar, s katerim se bori celo za Evropo, trenutno se namreč nahaja na visokem petem mestu razpredelnice. Kosanović je sicer zanikal, da ima na mizi ponudbo Zvezde, a preveč prepričljiv ni bil. "Sem trener Novega Pazarja, pred nami je še šest krogov in upamo, da se bomo uvrstili v Evropo," je za Novosti dejal Kosanović in dodal: "Crvena zvezda ima trenerja, še zmeraj niso izgubili možnosti za naslov prvaka, do konca prvenstva je ostalo še veliko. Ni v redu, da poskušate narediti razdor v rdeče-belem taboru in v Novem Pazarju, pustite mene in Lalatovića, da dokončava svoj posel." 

"Vprašanje, če bom novi trener Crvene zvezde pa ni za mene, temveč za upravo kluba. Oni se vprašajo, ne mi trenerji. Ampak, ker se v Srbiji nič ne zgodi slučajno, ker so se v časopisih in na različnih spletnih straneh pojavila namigovanja, to pomeni, da nekdo želi, da so se pojavila. Prav zato nisem jaz pravi sogovornik na to temo," je še dejal Kosanović.