© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
17.04.2015 14:04:27

Higuain si je pomagal z roko (video)

vszi

V četrtek so bile odigrane prve tekme četrtfinala lige Europa.

Daleč najboljše izhodišče pred povratnimi srečanji so si priigrali nogometaši Napolija. Ti so v derbiju tega dela tekmovanja gostovali pri drugouvrščeni ekipi bundeslige Wolfsburgu. Pred prvim sodnikovim žvižgom je bilo pričakovati, da bo dvoboj zelo tesen in da bodo odločale malenkosti.


Vendar pa se je nato izakazalo, da lahko pozabimo na izenačenost, medtem ko bi lahko ostali pri trditvi, da ga je odločila malenkost, ki pa to niti ni bila.

Neapeljčani so v Nemčiji slavili kar s 4:1 in tako na najboljši možen način čestitali trenerju Rafaelu Benitezu za 55. rojstni dan. Dvoboj se je prelomil v 15. minuti, ko je za goste zadel Gonzalo Higuain.

Zadetek pa je imel napako, ki je sodniki niso videli, v priloženem posnetku si lahko ogledate, da si je Argentinec pri akciji, ki je pripeljala do gola, ob sprejemu žoge pomagal z roko. A to Volkovom prav nič ne pomaga, nekaj minut pozneje so prejeli še drugi zadetek, v drugem polčasu pa tretjega in četrtega in njihove sanj o uvrstitvi (vsaj) v polfinale lige Europa so se skoraj že razblinile.