© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
01.04.2015 22:05:11

Barcelona brez Messija proti Celti?

Kot vse kaže, bo morala Barcelona naslednjo tekmo v španskem prvenstvu odigrati brez prvega zvezdnika Lionela Messija.

Barcelona se bo konec tedna v španskem prvenstvu v gosteh pomerila s Celto, kot vse kaže pa bo moral tekmo izpustiti argentinski virtuoz Lionel Messi.

Argentinec je moral v zadnjem tednu izpustiti obe reprezentančni prijateljski preizkušnji, kot je pojasnil argentinski selektor, pa to ni bilo zaradi preventivnih razlogov, temveč zato, ker Messi pač ni bil sposoben igrati. "Čakali smo do zadnjega trenutka, toda ni šlo. Vem, da so si ga mnogi želeli videti igrati, toda v igro ga bilo nemogoče poslati, saj si še nogometnega čevlja ni mogel obuti," je po argentinski zmagi nad Ekvadorjem razkril Martino.

Messi je danes že prispel v Barcelono, kjer je prestal dodatne preiskave. Za kako hudo poškodbo gre, bo bržkone jasno v naslednjih dneh, španski prvoligaš pa je zaradi Argentinca prav gotovo nekoliko v skrbeh, saj ga v aprilu čaka naporen ritem tekem.

Barcelona bo v tem mesecu odigrala kar osem srečanj, vključno z dvema v ligi prvakov, kjer se bo v četrtfinalu merila s PSG-jem, odsotnost Messija pa bi bila lahko za katalonskega velikana velik udarec.