© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
03.02.2015 15:55:39

Med čakanjem na kot je izvedel stojo (video)

vszi

V Združenih arabskih emiratih se je v pokalnem dvoboju med Al Nasrom in Al Sharjahom zgodilo nekaj, česar na nogometnih igriščih ponavadi ne vidimo.

Igrala se je 75. minuta, na semaforju je bil izpisan rezultat 4:1 za domačine, ki so si priigrali kot. Med čakanjem, da ga bodo izvedli, pa se je napadalec Al Nasra Ibrahima Toure očitno tako dolgočasil, da je v gostujočem kazenskem prostoru naredil stojo. Da, prav ste prebrali, stojo.

To je (nepričakovano) močno razburilo goste, ki so hitro pritekli do njega in mu preprečili, da bi še naprej užival v eni od osnovnih gimnastičnih prvin. Še več, na igrišču je celo postalo precej vroče, saj so si igralci obeh ekip skočili v lase.

Senegalec je za svoje početje prejel rumeni karton, a mu ni bilo jasno, zakaj. Ugibamo lahko, da je sodnik ocenil, da se je 29-letnik na tak način posmehoval tekmecu in ga je temu primerno opozoril. 

Hkrati se je sprožilo še nekaj vprašanj, na katera pa je težko najti odgovor. Prvo je prav gotovo to, zakaj se je Toure odločil delati stojo na nogometni tekmi? In drugo, zakaj je nasprotno ekipo to tako podžgalo? Na prvo vprašanje je težko najti pameten odgovor, pri drugem pa lahko spet samo ugibamo, da so bili v nasprotnem taboru užaljeni nad njegovim početjem in so zato tako odreagirali.