© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
03.02.2015 15:37:18

Po predstavitvi začela novo zgodbo

vszi

Dejan Lazarević predstavljen v Sassuolu, Rene Krhin v Cordobi.

Za oba velja enako. Rene Krhin in Dejan Lazarević sta v pravkar končanem zimskem prestopu povlekla morda odločilno potezo za nadaljnjo kariero. Zamenjala sta klubske barve in nove izzive našla v novih okoljih. Predvsem pa priložnost, da bi se vrnila v tekmovalni ritem.


Dejan Lazarević bo sezono nadaljeval v dresu Sassuola. Danes je opravil prvi trening pod vodstvom trenerja Eusebia Di Francesca in spoznal nove soigralce, še pred tem so ga zeleno-črni na tiskovni konferenci tudi uradno predstavili kot novo okrepitev.

Bolj kot ne je ponovil, kar je že pred tem povedal za Ekipo24, igral bo v dresu številka 30. Njegov debi bržčas lahko pričakujemo že v nedeljo, ko bo bo Sassuolo gostoval na stadionu Luigi Ferraris pri Sampdorii. Na nasprotni strani bo torej tudi Samuel Eto'o, ki se je po ponedeljkovem sporu danes le pomiril s trenerjem Sinišo Mihajlovićem.

Krhin
vszi

Svoji novi ekipi se je pridružil tudi Rene Krhin. V Andaluzijo je pripotoval v ponedeljek zvečer, danes je Cordoba pripravila tiskovno konferenco.

"Prepričani smo, da smo dobili pravšnjo okrepitev v zvezni vrsti, hkrati ima trener poslej na voljo več rešitev, kar je prav tako nadvse pomembno," je dejal športni direktor zeleno-belih Pedro Cordero. "Vesel sem, da sem se pridružil ekipi in gotovo se bom potrudil po najboljših močeh, da bi pristavil čim večji delež k želenim dosežkom," je pristavil Rene Krhin, ki ga v nedeljo skupaj z novimi soigralci čaka domači obračun z Almerio.