© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
01.02.2015 17:38:35

Ko te žalijo lastni navijači (video)

Reuters

Šest zmag, osem remijev, sedem porazov in serija treh tekem brez zmage.

Izkupiček povsem povprečnega moštva v katerikoli ligi. Vseeno pa v tem primeru ni čisto tako.

To je izkupiček nogometašev Interja, 18-kratnega italijanskega prvaka, ki v tej sezoni kar ne more nehati drseti navzdol po lestvici - po nepopolnih 21. krogih serie A drži 13. mesto.

Modro-črni so danes izgubili drugič zapored, prejšnji teden so na svojem igrišču klonili proti Torinu (0:1), tokrat je bil od njih s 3:1 boljši še Sassuolo.

Številni navijači so že zdavnaj izgubili potrpljenje, tisti najbolj vztrajni ekipo še naprej spremljajo na gostovanjih. Tako jih je nekaj v živo videlo tudi današnji poraz v približno 170 kilometrov oddaljenem Sassuolu.

Te so prišli nogometaši po koncu dvoboja tudi pozdravit. Mauro Icardi, ki je zabil edini gol za poraženo ekipo, je med njih vrgel svoj dres.

Vendar pa so mu ga navijači vrgli nazaj in na igralčev naslov poslali še kopico sočnih kletvic. To je Icardija močno rajezilo in je tudi sam začel z verbalnim napadom na navijače.

Med izmenjevanjem grdih besed se je Icardiju pridružil še Freddy Guarin, ki je navijačem skušal dopovedati, da vsi igralci s srcem igrajo za Inter.

A jih ti niso poslušali in so nadaljevali z žaljenjem. Takrat je do Icardija, ki se kar ni mogel pomiriti, pristopil še Andrea Ranocchia in ga odvlekel stran od navijačev.