© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
03.01.2015 20:38:31

Arda Turan preizkusil vokalne sposobnosti in obnorel Turke (video)

Reuters

Večkrat se je že zgodilo, da so vrhunski športniki uprizorili 'izlet' v kakšno izmed različnih veja umetnosti, tokrat pa se bomo ustavili pri glasbeni.

Že slovenski smučarji so večkrat dokazali, da so lahko uspešni tudi v glasbi. Tako sta na primer Jure Košir in Matej Jovan s Košir Rap Teamom postregla s pesmijo Včasih smučam hit, včasih pa počas' in pred enajstimi leti posnela tudi prvo slovensko rap ploščo.

Pred dvema letoma je Tina Maze posnela (svojo prvo) pesem My way is my decision, ki je kljub negodovanju nekaterih poklicnih glasbenikov celo postala pravi hit.

V drugih športih seveda prav tako najdemo precej glasbeno nadarjenih posameznikov, a ne bi radi preveč zabredli. Tokrat si bomo ogledali, kako je svoje vokalne sposobnosti preizkusil turški nogometaš Arda Turan, ki je v domovini nastopil v tamkajšnji različici oddaje z originalnim naslovom The Voice.

Za nastop si je izbral eno od zelo priljubljenih turških pesmi. Član madridskega Atletica se sicer ne more ravno pohvaliti z izjemnimi glasovnimi sposobnostmi, ampak po drugi strani bi pa lahko dejali, da je nekoliko zgrešil z izborom pesmi in bi bil morda v kateri drugi glasbeni zvrsti bolj uspešen. Tudi njegova pojava bi se namreč bolj skladala s precej tršimi ritmi. 

Ne glede na vse, pa je s svojim nastopom povsem obnorel Turke. Je njegovo petje všeč tudi vam?