© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
02.12.2014 08:35:32

Moja mama je Judinja, zato utihnite

Tako se je glasil zadnji čivk jeznega in užaljenega Maria Balotellija, ki se je spet znašel pod drobnogledom angleške nogometne zveze.

In kaj je Super Mario storil tokrat? Ne le, da ga je 'ugriznil' Luis Suarez, včeraj je Liverpoolov napadalec na družabnih omrežjih objavil še slavnega junaka videoigrice Super Mario, po katerem je v tistih svojih najsvetlejših časih tudi dobil vzdevek. Poleg pa je bilo zapisano: Bodi kot Mario. Je italijanski vodovodar, ki so ga ustvarili Japonci, ki govori angleško in je videti kot Mehičan. In ki skače kot črnec in pobira kovance kot Žid. Predvsem slednja poved je dvignila ogromno prahu, Balotelli pa si je nakopal jezo marsikatere organizacije, med drugim tudi antisemitskega gibanja in seveda tudi jezo kluba. 

Balotelli racism


Nogometaš je objavo sicer izbrisal, nato pa je na twitterju še zapisal: "Vsi tisti, ki me želite 'ubiti' zaradi mojega nesrečnega trenutka, se boste morali držati načrta tudi, ko bom začel zadevati." Nato pa je še dodal: "Moja mama je judinja, zato prostim vsi utihnite." 

Prepričani smo, da je Balotelli ne bo odnesel brez kazni, ki je pred tedni na primer doletela Ria Ferdinanda, ki je moral izpustiti tri tedne zaradi žaljivega čivka.