© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
26.09.2014 19:48:56

Po enournem sestanku spet od začetka

Reuters

Pri Manchester Unitedu tudi v novi sezoni ne cvetijo rože.

Le ena zmaga v petih krogih je veliko manj od tistega, kar so pričakovali vsi pristaši rdečih vragov. Še posebej boleč je bil zadnji poraz na gostovanju pri Leicesterju, ki je po vodstvu gostov s 3:1 dosegel štiri zadetke in slavil s 5:3.

Robin van Persie pa je razkril, da je trener Louis van Gaal dan po dvoboju opravil enourni sestanek z igralci. "To se ne bi smelo zgoditi, pa se vseeno je. S tem se moramo spoprijeti, naslednji dan smo naredili podrobno analizo. Imeli smo dolg sestanek, ta teden pa smo začeli od začetka in opravili nekaj res dobrih treningov, pripravljeni smo za West Ham," je povedal nizozemski napadalec, ki je prepričan, da je bil omenjeni sestanek koristen.

"Ko pogledate napake v obrambi, so se te začele nekje drugje. S tem smo se še posebej ukvarjali. Ne zgodi se samo ena napaka, temveč se kar vrstijo, nekatere so posledica slabe postavitve," je razložil Van Persie, ki se je z Waynom Rooneyjem in Radamelom Falcaom pogovoril tudi o tem, kako bi tercet postal bolj učinkovit. "Želimo igrati skupaj. Ves čas se pogovarjamo med sabo in se sprašujemo, kako lahko izboljšamo naše sodelovanje. Vsi se zavedamo, da smo skupaj močnejši. Prav zanimivo je videti katerega od teh pogovorov, saj imamo vsi iste cilje. Vsi bi radi zmagovali in si delili uspeh," je zaključil Van Persie.