© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
01.09.2014 11:27:52

Po Kekovem masakru prihaja Ćiro

Nikola Miljković

Goran Cvijanović v dresu Rijeke zablestel z lob udarcem s sredine igrišča.

Rijeka še naprej navdušuje, v sedmem krogu hrvaškega prvenstva je zmagala še šestič in ostala pod vrhom lestvice s točko manj od zagrebškega Dinama. Varovanci trenerja Matjaža Keka so na svojem igrišču pred 5500 gledalci s kar 6:1 ugnali Zadar. Za najlepši trenutek dvoboja je poskrbel Goran Cvijanović, ki je v igro vstopil v 79. minuti in se kmalu zatem veselil prvenca v dresu kluba s Kantride, ko je s fantastičnim lob udarcem s sredine igrišča zadel je za 5:1. Miral Samardžić zaradi izključitve v prejšnjem krogu ni imel pravice nastopa.

"Čestitam igralcem, svoje delo so opravili pošteno in na način, da ljudje, ki prihajajo na stadion, imajo kaj videti. S srčnim pristopom in karakterjem so postali ekipa in odigrali po okusu gledalcev," je bil Matjaž Kek razumljivo zadovoljen.

Po odstopu Ferda Milina je ekipo Zadra sicer vodil njegov pomočnik Zvonimir Jurić, že v naslednjih urah pa naj bi Dalmatinci dobili novega trenerja. Nikogar drugega kot Ćira Blaževića, ki je izjemno predstavo Rijeke in "masaker" gostov spremljal v družbi vodilnih mož Zadra, danes naj bi se zgodil podpis pogodbe.