© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
12.08.2015 16:47:13

Zaradi nizozemskega zvezdnika razmišlja o samomoru

vszi

Po ločitvi od Sylvie, s katero sta bila vrsto let na prvi pogled popoln par, je zdaj nizozemski nogometaš Rafael van der Vaart strl še eno srce.

Sabia Boulahrouz je bila nekdanja najboljša prijateljica Sylvie van der Vaart, vse dokler ni prišlo do izjemno zanimivega ljubezenskega trikotnika. Vse skupaj se je začelo na silvestrovo leta 2012, ko so se vsi trije zabavali skupaj, končalo pa se je z zaušnico, ki jo je van der Vaart prisolil svoji soprogi.

Kmalu za tem sta se ločila, nogometaš Betisa pa je začel razmerje s Sabie, sicer nekdanjo partnerico njegovega soigralca pri Hamburgu. Dve leti sta tudi ona živela mirno in idilično življenje, Sabie pričakuje tudi otroka, a kot je razkrila Sabie, vse vendarle ni bilo tako idilično. Zato ga je zapustila. "Več let me je zmerjal. Če i morala opisati svoje občutke, bi rekla, da sep očutim, kot bi me kdo posiljeno odvrgel v temni ulici. Sram me je priznati, toda v zadnjih tednih sem veliko razmišljala o samomoru. Če ne bi imela tri prelepe otroke in bila noseča, ne vem, če bi bila še živa."