© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.06.2015 12:00:50

Neymarjeva najnovejša pridobitev dviguje prah

Neymar zaradi kazni na letošnjem južnoameriškem prvenstvu ne nastopa več, čas pred začetkom priprav s svojim klubom pa je izkoristil za nov tatu. In z njim dvignil ogromno prahu.

Zgodbo okoli Neymarja in letošnjega južnoameriškega prvenstva ste zagotovo že slišali. Brazilec si je zaradi nešportne poteze prislužil štiri tekme neigranja za svojo reprezentanco, kar pomeni da je s tem tekmovanjem za letos že zaključil.

Zdaj, ko je predčasno zaključil z reprezentančnimi obveznostmi, pa ima na voljo nekoliko več prostega časa. Do začetka priprav z Barcelono ima še nekaj tednov, ta čas pa je izkoristil za novo poslikavo telesa.

neymar

Njegovo telo sicer krasi že lepo število tatujev, toda z zadnjim je zagotovo dvignil največ prahu. Na desno ramo si je dal namreč vtetovirati portret svoje sestre Rafaelle. Odziv na družabnih omrežjih je bil precejšen, večina pa se jih sprašuje, kakšen odnos imata.

To pa ni prvi tatu, ki ga je posvetil svoji ljubi ožji sorodnici. Neymar in Raffaela Beckran (priimek da Silva Santos si je spremenila zaradi slavnega angleškega nogometaša Davida Beckhama) sta se v preteklosti že "označila". Nogometaševo desno ramo že nekaj let krasi beseda "sestra", sestrino levo roko pa "brat".