© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
26.05.2015 14:35:34

Balotelli ni več samski

Privlačna temnolaska Fanny Neguesha priznala, da se videva z italijanskim nogometašem.

Iskrica se je spet pojavila. Mario Balotelli in Fanny Neguesha znova hodita po isti poti. Italijan in Belgijka sta obnovila svojo romanco, ki se je prvič končala lani jeseni oziroma takrat, ko se je Mario preselili iz Milana v Liverpool.

Kot je povedala lepa belgijska manekenka, je svojemu nekdanjemu zaročencu dala še eno priložnost, saj meni, da bodo zdaj stvari drugačne.

Mario Balotelli Fanny-Neguesha

Eden glavnih razlogov, da sta pred dobrim pol leta končala svojo razmerje, je bil ta, da je Balotellli hotel, da Fanny pusti svojo kariero in postane prava pravcata "žena nogometaša". "Želel je, da bi ostala doma in da bi si ustvarila družino. Ni verjel, da sem lahko uspešna v moji karieri. Sama tega nikoli ne bi zahtevala od njega, da bi mu recimo rekla naj za deset let neha igrati nogomet. Imam svoje sanje," je lepotica povedala v intervjuju za italijansko revijo Chi, ki je razkrila, da sta se pred časom že pogovarjala o družini, toda: "Sama vem, da bom sijajna mama in da bom nekega dne imela otroke, toda Mario je še preveč otročji, da bi si že zdaj ustvarila družino."

Zdaj očitno upa, da se je Mario toliko spremenil, da bo njuna zgodba veliko bolj uspešna, kot je bila v prvo.