© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.05.2015 18:40:31

Depayjeva zahvala mami (video)

Navadni smrtniki staršem ponavadi v znak zahvale podarijo kakšen šopek rož ali pa morda zavojček čokoladic, nizozemski reprezentant in bodoči član Manchester Uniteda pa je mamo presenetil s precej dražjim darilom.


21- letni Nizozemec Memphis Depay, ki se bo po koncu sezone iz PSV-ja preselil k Manchester Unitedu, je bil kot otrok precej težaven. Tega se zaveda tudi sam in morda je tudi to eden od razlogov, zakaj se je mami želel oddolžiti s precej posebnim darilom. Mami je namreč že pred časom podaril popolnoma novega mercedesa, s katerim se ji je želel oddolžiti za vse, kar je storila zanj.

Darilo je pospremil z besedami: "Dolgo v noč si delala, da si mi omogočila normalno življenje. Mami, rad te imam in hvaležen sem ti za vse, kar si storila za mene. Upam, da si ponosna."

Otroštvo Memphisa sicer ni bilo ravno posuto s cvetjem. Oče Ganec je njega in mamo zapustil leta 1998, ko je bil Memphis star štiri leta. Nato je vlogo očeta prevzel dedek po mamini strani, ki ga je med drugim vozil tudi na treninge. Na dedka je bil tako zelo nevezan, travmatično izkušnjo pa je doživel le dan po dopolnjenem 15. letu starosti, ko je njegov drugi oče umrl. Dedku je tako posvetil tudi enega od številnih tatujev na roki, razočaranje nad očetom pa je izrazil tako, da na dresu ne nosi več njegovega priimka, temveč le ime Memphis.