© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
24.03.2015 20:40:14

Legendarni nogometaš je postal učitelj (video)

vszi

V začetku leta smo videli, kako se je Cristiano Ronaldo prelevil v brezdomca in tako na trgu v središču Madrida presenetil fantiča, ki je njegov velik oboževalec.

Zdaj je nekaj podobnega uspelo še enemu nogometašu. Če smo bolj natančni, nekdanjemu nogometašu, saj je Thierry Henry pred kratkim nogometne čevlje obesil na klin.


Sedemintridesetletni Francoz se za razliko od Ronalda ni preoblekel v brezdomca, temveč je za nekaj minut postal učitelj. Na glavo si je poveznil lasuljo ter na nos nataknil očala. In res je bil videti kot tipični "piflar", ki jih poznamo iz cenenih ameriških filmov.

Njegova naloga je bila, da je v eni izmed akcij televizijske mreže Sky Sports nagradil zmagovalko. Ko je vstopil v učilnico, je bilo v njej slišati tudi smeh, nato pa je nekdanji napadalec Arsenala povedal, da je novi učitelj. Kmalu je snel lasuljo, nato še očala in nekateri učenci kar niso mogli verjeti, kdo se skriva za masko. Nagrajena dijakinja pa je bila povsem iz sebe, ko ji je Henry podelil medaljo.