© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
21.03.2015 17:42:18

Rdeči vrag ji je za trojček ponudil 14 tisoč evrov

vszi

Mladi, nedavni debitant pri Manchester Unitedu se v časnikih in na spletnih straneh ta teden ni znašel zaradi svojega nogometnega znanja.

Prejšnjo nedeljo ga je trener rdečih vragov  Louis van Gaal prvič poslal v ogenj, ko je Manchester United premagal Tottenham Spurse, a danes je to ob imenu Andreas Pereira v ozadju.


Brazilec, ki je bil sicer rojen v Belgiji in ki šteje 19-let, naj bi pred časom vrstnici, študentki Kelly McKinney ponudil 14 tisoč evrov (10 tisoč funtov), če bi mladenka v njegovi in družbi njegovega soigralca Paddyja McNaira preživela noč.

pereira vszi
vszi

Zgodbo je Kelly, ki tudi pravi, da jo je Pereira nekaj dni pred svojim debijem v Premier ligi povabil k sebi domov na seks, zaupala angleškemu dnevniku The Sun. "Skoraj sem padla s stola, ko sem videla, da mi je za seks v troje ponudil 14 tisoč evrov. Kakšen pokvarjenec si to upa? Nisem taka oseba, s tem me je zelo užalil in prizadel," je dejala Kelly, ki jo je Pereira našel na twitterju, potem ko sta se spoznala na božični zabavi rdečih vragov v Neighbourhood bar v Manchestru.


Nekaj časa sta si najstnika pisala vsakdanja sporočila, potem pa je sledilo eno, ki je pri Kelly prižgalo nekaj alarmov. "Napisal mi je, če bi se dobila z njim in McNairom, in, ko sem ga vprašala, kaj natančno misli s tem, je Pereira napisal: "Trojček. Poskrbel bom zate. Si za? Povej. Vsak od naju je pripravljen plačati 7ooo.""

pereira vszi
vszi

McNair naj za soigralčeva sporočila sploh ne bi vedel, v bran pa se je Pereiri postavil njegov agent Leo Scheinkman: "Je mlad in samski in seksa lahko s komerkoli si želi. Zakaj bi se moral za to opravičevati?"

Paddy McNair
vszi

Pereiri, ki mu poleti poteče pogodba s klubom z Old Trafforda, na mizi še nima nove. Naj pa bi se za mladeniča že zanimali tudi pri Juventusu in PSG-ju.

Galerija