© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
20.03.2015 19:49:30

Phelps plačal, da ga je polulala

vszi

Ameriški plavalec Michael Phelps poskrbel za novo žgečkljivo zgodbo.

Zgodba je nova, samo dejanje pa niti ne. Le en mesec potem, ko je Phelps oznanil, da se bo poročil z nekdanjo mis Kalifornije Nicole Johnson, pa je prišla v javnost, ker je o tem spregovorila oseba, ki je bila v to bojda vpletena.

Gre za 36-letno Newyorčanko precej močnejše postave, ki si kruh služi s tem, da si pri spolnih odnosih podredi partnerja in trdi, da je februarja 2013 v hotelski sobi na Manhattnu z ameriškim plavalcem preživela burno noč.

Kim Pietro je v intervjuju za The National Enquirer razkrila, da jo je Michael Phelps prosil, da je medtem, ko je ležal na postelji, po njem urinirala, prav tako pa pravi, da je nosil ženske spodnjice.

Poleg tega je izjavila, da mu je pokazala svoje velikansko oprsje, medtem ko se je on samozadovoljeval, trdi pa tudi, da sta po tem skupaj pokadila še dva džointa marihuane.

phelps vszi
vszi

Kim je dodala, da je bil slavni plavalec tisti, ki je z njo stopil v stik, potem ko je na spletu objavila oglas, v katerem se je opisala kot "Naravna, zelo prsata fetišistka z oblinami na pravih mestih." Poleg tega je ob njeni podobi pisalo: "Za čas, ki ga boste preživeli v moji družbi, vam ne bo žal. Nič me ne more šokirati, ne bodi sramežljiv."

Prsata fetišistka pravi, da jo je zlati deček ameriškega plavanja poklical in trdil, da je Fabian Marasciullo, glasbeni producent iz Miamija, ki je dober prijatelj z raperjem Lil' Waynom, s katerim se Phelps pogosto druži. 
"Ko mi je rekel, da naj pred prihodom v hotel popijem nekaj vode, mi je bilo vse jasno," pravi Kim, za katere storitve naj bi Phelps odštel okoli 600 evrov. "Tako in tako bi morala na stranišče, dejala sem si, zakaj pa me ne bi zato plačali. Kdo pa bi tudi rekel ne slavnemu olimpijcu."

Ta zgodba seveda ne meče dobre luči na nekdaj prvega športnega zvezdnika Amerike, ki pa ni prva taka v zadnjih mesecih. 

Taylor Lianne Chandler vszi
vszi

Pred časom je za isti medij o svojem razmerju s Phelpsom spregovorila tudi 41-letna Taylor Lianne Chandler, ki pravi, da sta na njunem prvem zmenku seksala na javnem stranišču na stadionu, kjer je potekala tekma lige NFL moštva Baltimore Ravens. "Ena stvar je sledila drugi in med polčasom sva se ljubila," je dejala v intervjuju: "Kasneje sva še enkrat seksala. Intimnost, ki sva si jo delila je bila izjemna. Še nikoli prej se nisem počutila kot prava ženska."

Chandlerjeva, ki se je rodila kot hermafrodit, trdi, da sta se s Phelpsom spoznala prek aplikacije Tinder, kjer se ljudje dogovarjajo za zmenke. "Najino razmerje je bilo enako tistemu, ki ga doživiš kot najstnik. Nikoli prej se nisem počutila tako udobno in sprejeto kot pa sem se v njegovi družbi," je dejala Taylor, ki trdi, da je bila ob Michaelu, ko so ga zaustavili policisti in ga aretirali zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc, zaradi česar so ga kaznovali s šestmesečno prepovedjo tekmovanja.