© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.03.2015 19:43:45

Težave Zlatana pri prodaji sanjske hiše

vszi

Švedski superzvezdnik Zlatan Ibrahimović nikakor ne more prodati svoje luksuzne vile v domačem kraju.

Tisti, ki ste prebrali avtobiografijo Zlatana Ibrahimovića, vam je verjetno znana zgodba okrog vile, ki jo je Šved kupil pred leti. Za vse tiste, ki vam zgodba ni znana, vam jo bomo na kratko obnovili.

Torej, popularni Ibra je leta 2007 pozvonil na vratih vile v Malmöju, z željo, da kupi hišo, ki mu je bila izjemno všeč. Takratni stanovalci vile sploh niso prodajali, zato so seveda s široko odprtimi očmi poslušali Zlatanove besede, ko jim je ta dejal: "Tukaj smo, ker živite v naši hiši. To lahko vzamete kot šalo, ampak sem smrtno resen. Kupil bom to hišo. Poskrbel bom, da boste s ponudbo zadovoljni, ampak v to hišo se bomo vselili mi." 

zlatan3
vszi

Ibra naj bi takratnim lastnikom plačal ceno, ki je bila nekajkrat višja od dejanske vrednosti, plačal je kar 3 milijone kron (ali preračunano v evre, nekaj manj kot 330 tisoč). Po nakupu je vilo popolnoma prenovil, zdaj pa jo prodaja. 

zlatan2
vszi

No, če smo natančnejši, prodaja jo že slabi dve leti. Vila z 836 kvadratnimi metri, ki obsega italijansko kuhinjo, tri velike bivalne prostore, kino dvorano, pet spalnic, tri kopalnice in ogromen bazen, je namreč že 700 dni prazna, kupca pa Ibrahimović za zdaj še nima. 

Ibrahimović ima sicer ob tej vili v Malmöju v lasti še objekte v Stockholmu, Parizu, Miamiju in New Yorku