© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.03.2015 19:18:17

Lepa Irina: Počutila sem se grdo in negotovo

vszi

Prelepa ruska manekenka Irina Shayk, ki je januarja prekinila pet let trajajoče ljubezensko razmerje s Cristianom Ronaldom, je za španske medije povedala marsikaj sočnega.

29-letna Rusinja je s svojimi izjavami dvignila ogromno prahu, spregovorila je namreč o svojem idealnem moškem, mnogi pa so v njenih besedah "našli" Cristiana Ronalda

"Moj idealni moški je zvest, pošten, iskren kavalir, ki ve, kako je treba ravnati z žensko. Ne verjamem v moške, ki nas delajo nesrečne, ker to niso moški, ampak fantiči. Mislila sem, da sem našla svojega idealnega moškega, a razpletlo se je drugače," je dejala Irina in nadaljevala: "Mislim, da se ženska počuti grdo, kadar ima ob sebi napačnega moškega. Tudi jaz sem se počutila grdo in negotovo."

ronaldo irina
vszi

Ruska manekenka je priznala še, da je boljše biti samski, kot v slabi zvezi: "Najprej se morate odločiti, kaj želite, kakšno zvezo in kakšnega moškega. Potem pa se morate ravnati v skladu s svojimi željami. Če ste v zvezi, morate biti z nekom, ki razmišlja enako kot vi, si želi enakih stvari in ki verjame v monogamijo. Drugače nima smisla."

Mislite, da je lepa Irina govorila o Ronaldu? Presojo prepuščamo vam.