© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
17.02.2015 17:53:51

Eto'o se je preselil v hišo duhov

Samuel Eto'o je po prestopu k Sampdorii kupil luksuzno vilo v Italiji, vendar pa domačini opozarjajo na zgodovino njegovega novega domovanja.

Kamerunski nogometaš Samuel Eto'o se je iz Evertona spet preselil na Apeninski polotok, kjer trenutno igra za Sampdorio. Seveda je prvi korak k udobnemu počutju nogometaša nakup nepremičnine, Eto'o kot Eto'o se je odločil za tisto najbolj luksuzno možnost, kupil je vilo v vrednosti 25 milijonov evrov v Portofinu blizu Genove. Oziroma bolje rečeno, kupil je ogromno vilo zgodovinske vrednosti.

etoo vila 2


Toda pri nakupu se verjetno ni zavedal, da je praktično kupil hišo duhov, kot jo radi poimenujejo lokalni prebivalci. In to ne kakršni koli duhovi. Vilo naj bi zasedel duh Tutankamona. Eden od prejšnjih lastnikov Lord Carvanon, ki je bil pred več kot 90 leti prisoten pri odprtju Tutankamonovega groba, je umrl na bizaren način. Zaradi infekcije, do katere je prišlo, ko je oteklino po komarjevem piku porezal z britvico. Njegov nečak je padel po stopnicah, še ena prebivalka hiše pa je izginila.

Toda vse te zgodbe Eto'oja niso ustavile pri nakupu vile s kar 40 sobami.