© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
27.11.2014 22:15:38

Si želite biti gost Andresa Inieste?

Španski nogometaš Andres Iniesta bo izbral dva popotnika, ki bosta na eni od njegovih posestev lahko tudi prenočila.

Airbnb je družabna spletna stran, na kateri povsem običajni ljudje ponujajo prenočišče popotnikom z vsega sveta. V primeru Andresa Inieste ni ravno tako, saj ne gre za povsem običajnega človeka, temveč za nogometnega zvezdnika španske reprezentance in Barcelone. Kljub temu pa se je odločil dvema popotnikoma ponuditi prenočišče in to kar na eni od svojih posestev, na kateri med drugim prideluje tudi vino.

Vse kar morate storiti je, da na omenjeni spletni strani v stotih besedah napišete, zakaj bi si ravno vi zaslužili prenočitev pri Iniesti doma v kraju Fuentealbilla, ki se nahaja v osrednji Španiji.

Zmagovalec bo lahko s seboj vzel še eno osebo, obema bo Iniesta s svojo družino razkazal vinograd, skupaj si boste lahko ogledali tudi tiste najbolj zasebne prostore španskega nogometaša, razkazal pa jima bo tudi domači kraj Fuentealbilla.

iniesta l

"Za mene in mojo družino je ta vinograd in vinska klet uresničitev sanj. Rad bi delil ta poseben prostor s popotniki, ki bi radi doživeli enkratno izkušnjo," je dejal Iniesta in dodal: "Kljub temu, da me ljudje poznajo kot nogometaša, upam da bomo lahko uživali tudi v drugih stvareh, ki jih ponuja naš vinograd."


NOGOMETNI ČEVLJI NISO ZAŽELJENI
Popotnika bosta prenočila v koči na posesti, še pred tem ju čaka izvrstna večerja. Toda kot vsak gostitelj, pa ima tudi Iniesta svoja pravila, in sicer: "Bodite nežni z vinom, poleg tega tukaj niso zaželjeni nogometni čevlji."