© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
19.08.2024 12:42:22

Ta teden za vas kar dva koncerta: Astrid- in Slavko Ivančič

Ob torkih organizirajo after work koncerte
Ob torkih organizirajo after work koncerte
Janez Štrukelj

Ta teden bo ALEJA SKY zaživela v živahnem glasbenem vzdušju, saj vas čakata kar dva »after work« koncerta. Jutri bo ob 20. uri nastopila dinamična pevka Astrid-. Ta četrtek, prav tako ob 20. uri, pa vas bo razvajal priljubljeni pevec Slavko Ivančič.

Brezplačne vstopnice si lahko že zagotovite na info točki nakupovalne destinacije ALEJA. Vstopnice, ki so bile že prevzete, so še vedno veljavne. Pridite, zaplešite in uživajte ob melodijah ter se sprostite v prijetnem ambientu ALEJE SKY.

Koncerti na ALEJI SKY
Koncerti na ALEJI SKY

Prihodnji torek, 27. avgusta, bo na »after work« koncertu nastopil Klemen Klemen. Septembra pa bodo nastopili Saša Lešnjek, Sausages in Jet Black Diamonds. Pred tem so poletne večere na ALEJI SKY že popestrili Zoran Čalić Band, Fed Horses trio, Hamo & Tribute 2 Love in Zala Smolnikar.

Ob lepem vremenu se nam na ALEJI SKY lahko še vedno pridružite vsako sredo ob 19. uri na funkcionalni vadbi in vsako soboto ob 10. uri na pilatesu, ki sta odlična priložnost za gibanje na svežem zraku. Prav tako vsak zadnji četrtek v mesecu poteka razigrana vadba salsation, ki združuje ples in fitnes. Ob sobotah ne spreglejte tudi brezplačne zumba vadbe, ki omogoča energično rekreacijo ob glasbi v teh poletnih večerih.

Prav tako se lahko do konca meseca še pridružite in uživate tudi v 'Happy Games' kotičku, kjer se lahko brezplačno preizkusite v igranju družabnih iger in zbirate žige za čudovite nagrade. Vsak petek popoldan v tem mesecu poteka tudi turnir v različnih namiznih igrah. Ne zamudite te zabavne priložnosti na ALEJI SKY.

Galerija
Ta teden bosta z nami priljubljena Astrid- in Slavko Ivančič