© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
(psno)
(psno)
14.06.2024 15:43:05

Skupno zmagoslavje Plastenke, v Radomljah pa najboljši znova pri Slovenskih železnicah

psno

V Radomljah se je minulo soboto odvijal zaključni dogodek letošnje serije dogodkov v nogometni Poslovni ligi. Prek 40 podjetij se je letos merilo na nogometnem igrišču in vselej skrbelo za pravo nogometno energijo v delovnih kolektivih. Ob kulisi nastopa najboljših mažoretk (Nacionalni mažoretni ansambel) so na dogodku v enem najboljših nogometnih centrov pri nas slavili v taboru Slovenskih železnic, skupno zmago v sezoni 2023/2024 pa so si na igrišču priigrali v podjetju Plastenka.



"Veseli nas, da smo na tak način sklenili sezono sedmih dogodkov, ki so se odvijali na prizoriščih, kot so Koper, Brdo pri Kranju, Maribor, Radomlje, Ivančna Gorica in Velesovo. Čestitamo prav vsem zmagovalcem in udeležencem dogodkov, ki so pokazali, da nogomet povezuje in združuje tudi na gospodarskem področju," poudarja Matevž Brec iz Društva za promocijo športa Slovenije.



Organizatorji projekta so se v juniju 2024 v znak podpore otrokom ob zaključku šolskega leta 2023/2024 odločili, da ponovijo kampanjo 1000 žog za 1000 otrok, s katero želijo otrokom pričarati čim bolj športne in gibanja polne poletne počitnice. V projektu so sodelovale številne občine, podjetja, nacionalne panožne zveze, klubi in posamezniki, ki so na takšen ali drugačen način prispevali k izvedbi akcije, ki se bo zaključila na zadnji šolski dan.