© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
(psno)
(psno)
12.06.2024 12:03:27

Nedeljsko kolesarjenje in navijaški spektakel na Plaži Krvavec: Brezplačno pivo ob vsakem golu!

Pridružite se nam na nedeljskem dogodku na Plaži Krvavec in doživite nepozaben dan poln kolesarjenja, zabave in navijanja!

Poleg pestrega programa, ki vključuje preizkus koles, vožnjo na pumptracku za najmlajše in druge zabavne aktivnosti, vas čaka tudi bogata ponudba hrane in pijače. Okusite odlične pice, pečenega odojka, sočne zrezke, tradicionalne žgance in še več, vključno s sveže pečenimi krvavškimi rebrci.



Naš dogodek bo popestrila tudi prisotnost številnih priznanih blagovnih znamk športne opreme in prehrane, med njimi INTERSPORT, SPORT STUDIO, ZUATU, PROLOCO, ASA NAKLO, RODEOTEAM, ŠPORT 11, VELO, SVET ZABAVE, COCA COLA, PROTEINI.SI, ALPINA in mnogih drugih.



Popoldne se bomo zbrali pred velikim LCD zaslonom, da skupaj spremljamo tekmo med Slovenijo in Dansko. In pozor, ob vsakem golu Slovenije vam prinesemo dva decilitra točenega piva! Poleg tega lahko do 18. ure oddate svojo napoved izida tekme in morda osvojite vozovnico za Krvavec All Inclusive.



Za vas pripravljamo pravo navijaško vzdušje, zato oblecite svoj najljubši športni dres, prinesite zastavo in skupaj bomo držali pesti za naše junake!



Ne zamudite te priložnosti za nepozaben dan na Plaži Krvavec - pridružite se nam to nedeljo in bodite del dogodka, ki ga ne boste pozabili!



Galerija