© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
14.06.2024 14:24:21

Inovativna slovenska znamka GO4GOAL osvaja svet športa

Žan Vipotnik (nogavice GO4GOAL GRIP)
Žan Vipotnik (nogavice GO4GOAL GRIP)
Martin Metelko

Slovenska športna scena je bogatejša za novo ime, ki si hitro utira pot v srca športnikov. Znamka GO4GOAL, znana po svoji vrhunski inovativni športni opremi, je postala sinonim za kakovost, udobje in učinkovitost.

Nogavice GO4GOAL že uporabljajo številni športniki, vključno z nogometnimi reprezentanti, kar priča o njihovi izjemni kakovosti in priljubljenosti med profesionalnimi nogometaši. "Nogavice GO4GOAL so neverjetno udobne in zagotavljajo odličen oprijem, kar je ključnega pomena za našo igro," pravijo Jaka Bijol, Žan Vipotnik ter Erik Janža.

Erik Janža (nogavice GO4GOAL PERFORMANCE)
Erik Janža (nogavice GO4GOAL PERFORMANCE)
Martin Metelko

Poleg tega je GO4GOAL pred kratkim lansiral dva nova produkta, ki sta že požela veliko navdušenja. PERFORMANCE nogavice, ki dosegajo GRIP učinek brez motečih silikonskih dodatkov, in COMFORT-LITE model, ki ponuja vrhunsko udobje naravnega bombaža za vse, ki prisegajo na bombažne športne nogavice. V ponudbi imajo tudi nogometne štucne/tube, ki so domače, slovenske izdelave.

A pri GO4GOAL ne počivajo na lovorikah. Trenutno razvijajo dva nova produkta, ki obetata revolucijo na področju nogometne opreme – PREMIUM GRIP NOGAVICE in PREMIUM NOGOMETNE ŠČITNIKE. Oba produkta razvijajo v tesnem sodelovanju z enim najbolj obetavnih nogometašev v Evropi, katerega identiteta bo razkrita ob uradni predstavitvi izdelkov.

ŠČITNIKI
Ščitniki
Jernej Borovinšek

Ščitniki so že v končni fazi testiranja, medtem ko so PREMIUM GRIP NOGAVICE v zaključni fazi proizvodnje prototipov. "Sodelovanje z vrhunskim nogometašem je za nas neprecenljivo. Njegove povratne informacije nam pomagajo, da prilagodimo in izpopolnimo naše izdelke, da ustrezajo najvišjim standardom profesionalnega nogometa," pravi Tadej Glavač iz GO4GOAL.

GO4GOAL s svojim nenehnim prizadevanjem za izboljšave in inovacije dokazuje, da slovenska kakovost lahko konkurira najboljšim na svetu. Njihova strast do športa in predanost vrhunskosti sta temelj, na katerem gradijo svoj uspeh.

Za vse ljubitelje športa in nogometa se obetajo razburljivi časi, saj bosta nova produkta kmalu na voljo. Z GO4GOAL bodo športniki še korak bližje svojim ciljem, medtem ko bodo ljubitelji športa lahko uživali v vrhunski kakovosti, ki jo prinaša slovenska inovativnost.