© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
23.11.2019 09:18:46

BRILJANTNO dopisovanje Gorana Dragića in Jimmyja Butlerja! V SLOVENŠČINI!!! (foto + video)

Reuters

Miami z Goranom Dragićem je še petič zapored zmagal, zdaj je z 11 zmagami in le tremi porazi na drugem mestu v vzhodni konferenci.

Vročica je bila s 116:108 boljša v gosteh pri Chicagu. Dragić je v dobrih 28 minutah - kot vselej v tej sezoni je spet začel na klopi - dosegel 16 točk (met iz igre 5:11, za tri 3:5), 2 skoka in 7 podaj. Najboljši posameznik pri zmagovalcih je bil Jimmy Butler s 27 točkami, Kendrick Nunn jih je dodal 21. Pri domačinih je Zach LaVine dosegel 15 točk.

"Zmaga je zmaga. Ne bom zmanjševal njenega pomena, ampak mislim, da to ni način, na katerega bi radi zmagovali. V prvem polčasu smo igrali odlično košarko. Vsi smo lahko ponosni na to, ampak potem večer za večerom sledijo mentalni padci. To se ne sme dogajati, če hočemo biti tako dobri, kot govorimo," je po koncu kritično dejal Butler, ki je med letoma 2011 in 2017 igral za Chicago.

Je pa po tekmi Butler objavil fantastičen zapis na twitterju, ko je v slovenskem jeziku zapisal "lahko noč Chicago!! @Goran_Dragic" in vzbudil zanimanje slovenske javnosti. Odgovor Dragića je bil vrhunski: "In lepe sanje ;)" Več kot očitno dvojec Dragić-Butler v Miamiju deluje zelo dobro.

Miami prihodnja tekma čaka že v noči na nedeljo, ko bo gostoval pri Philadelphii.