© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
01.12.2017 11:16:36

Goran Dragić SPET NASMEJAL DO SOLZ: Kako se skrivam pred oboževalci!? Imam eno zelo dobro lastnost, in sicer ...

Goran Dragić je v letošnji sezoni postal eden od kapetanov ekipe Miamija, član elitne lige NBA pa je že vse od leta 2008.

Kapetan zlate slovenske reprezentance Goran Dragić je nedvomno eden od najbolj prepoznavnih obrazov Miamija, vedno bolj priljubljen in cenjen pa je v ligi NBA. Z dosežkom na evropskem prvenstvu si je vsekakor še dvignil rang priljubljenosti in tudi prepoznavnosti. 

Dragić je v pogovoru za Sportal razkril zanimivo zgodbo o tem, kako se je njegova priljubljenost z leti spreminjala. "Vsako leto je težje. Ko sem bil mlajši, sem si celo želel, da bi bil čim bolj prepoznaven. Zdaj pa vidim, da od tega ni nič kaj dobrega in me to ne veseli. A vem, da je to sestavni del moje službe, del tega športa. Tudi z ženo se velikokrat pogovoriva, kam želiva." je povedal Dragić in v smehu razkril, kako se velikokrat skrije pred oboževalci: "Imam pa eno dobro lastnost, in sicer da nisem tako visok, zato si nadenem kapo in očala, pa me prepozna manj ljudi. A ko te prepozna eden, je konec. Tudi zato se več zadržujemo doma. Imamo lep vrt, tako da smo veliko zunaj."