© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
28.11.2017 10:23:12

Kraljevi klub, PRIHAJAM! Kar so iz Reala sporočili po Prepeličevi predstavi proti Španiji, vas bo NAVDUŠILO!

FIBA

Klemna Prepeliča so takoj po koncu evropskega prvenstva že povezovali z odhodom iz francoskega Levalloisa v madridski Real.

Na nedeljski tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo med Španijo in Slovenijo je imel Klemen Prepelič na tribunah prav posebne goste. Ne, niso bili njegovi najbližji, so bili pa zelo ugledni. Opazovalo ga je namreč vodstvo madridskega Reala in bilo z videnim zelo zadovoljno. Tako zelo, da so sporočili izjemno novico, da se je Klemen Prepelič s kraljevim klubom že dogovoril za sodelovanje za naslednjo sezono.

O njegovem odhodu iz Levalloisa, kamor je sicer prestopil po koncu minule sezone, je bilo že veliko napisanega. Prepelič je namreč navdušil na zadnjem evropskem prvenstvu, zato se je zanj ogrel velikan, kot je Real, toda do dogovora vendarle ni prišlo. Francozi se namreč (še) ne želijo odpovedati svojemu zvezdniku, ki je trenutno 3. najboljši strelec francoskega prvenstva in ki je kljub porazu s Španijo dokazal, zakaj ga Real tako zelo želi. Španska Marca je objavila ekskluzivno izjavo iz tabora evropskega velikana, in sicer: "Zagotovo bo Klemen Prepelič igral v Realu Madridu." Ali bo tam združil moči z Luko Dončićem, pa je že drugo vprašanje ...