© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
06.04.2023 14:48:06

Že za 15 evrov! Hitro v akcijo, Dončić prihaja v Stožice, obeta se pravi spektakel! Vstopnice v prodaji od ...

Slovenija se bo v pripravah za svetovno prvenstvo pomerila tudi z Grčijo.

Začelo se je odštevanje do pripravljalne tekme med Slovenijo in Grčijo, ki jo bodo v sredo, 2. avgusta ob 20.30 uri gostile ljubljanske Stožice. Vstopnice za Telemachov spektakel bodo od četrtka, 6. aprila, od 17. ure naprej na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola.

Vstopnice so razdeljene v več cenovnih kategorij. V predprodaji so vstopnice na rdečem ringu tako na voljo že od 15 evrov dalje, vstopnice v zelenem ringu pa od 45 evrov dalje. Za navijače so na voljo tudi ekskluzivni sedeži ob samem igrišču. Otroci do dopolnjenega šestega leta imajo na tekmo prost vstop, a nimajo zagotovljenega sedeža.

Slovenija se bo med pripravami na svetovno prvenstvo, ki bo med 25. avgustom in 10. septembrom potekalo v Indoneziji (Džakarta), Japonski (Okinava) in na Filipinih (Manila), sicer dvakrat pomerila z grško izbrano vrsto. Po spektaklu v Stožicah se bosta reprezentanci 4. avgusta srečali tudi v sloviti atenski Oaki. Poleg teh dveh tekem bodo Slovenci med 11. in 13. avgustom gostovali na zvezdniškem turnirju v Malagi, kjer se bodo pomerili z reprezentancama Španije in Združenih držav Amerike. Slovenci naj bi pred odhodom na svetovno prvenstvo predvidoma odigrali še dve pripravljalni tekmi, dokončen program priprav in vsi pripravljalni tekmeci pa bodo znani po opravljenem žrebu skupin, ki se bo odvil 29. aprila v Manili.