© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
28.03.2018 08:30:38

Kakšne hvalnice na račun DRAGIĆA in to iz ust enega NAJVEČJIH VSEH ČASOV! Zdaj je postal igralec ...

Reuters

Miami je na kolena spravil Cleveland, prvi zvezdnik lige NBA pa je z izbranimi besedami spregovoril o slovenskemu zvezdniku iz vrst Vročice.

Moštvo lige NBA Miami Heat je v noči na sredo prišlo do nove zmage. Miami je tokrat z 98:79 premagal Cleveland Cavaliers. Slovenski košarkar Goran Dragić je za Miami v 29 minutah dosegel deset točk, pet podaj in tri skoke.

Prvi strelec Miamija je bil z 19 točkami Kelly Olynyk, LeBron James se je v Clevelandu, ki je dosegel najnižje število točk v tej sezoni, ustavil pri 18 točkah.

Prvi zvezdnik lige LeBron pa je pred tekmo spregovoril tudi o Slovencu iz vrst Miamija, o Dragiću pa je govoril le z zelo izbranimi besedami. "Mislim, da je izkoristil svojo priložnost. Že pri Phoenixu je dokazal, česa je sposoben, zdaj je postal igralec kalibra All Star," je uvodoma dejal zvezdnik Clevelanda, nato pa nadaljeval: "Zdaj je prišel v Miami, vedeli so, za kakšnega igralca gre, tukaj je končno dočakal nastop na tekmi vseh zvezd. Videlo se je, da je bil vesel, da je bil zraven, bilo mu je v čast. Gre za zelo dobrega organizatorja igre, dobro ga je imeti v ligi. Ne samo v ligi, ampak tudi na mednarodni ravni. Je zelo dober igralec, osebno ga ne poznam, se pa vidi, da uživa v tem, kar počne," s hvalnicami na račun Dragića ni skoparil James LeBron.