© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
27.03.2018 11:38:36

Ob TRAGIČNI SMRTI svojega nekdanjega igralca so se odzvali DOMŽALČANI

www.alesfevzer.com

O novi tragediji v športu, tokrat na ameriškem košarkarskem parketu, smo v minulih dneh že poročali. Po dveh dneh v bolnišnici je najpomembnejšo bitko izgubil 26-letni Zeke Upshaw, ameriški košarkar, ki je bil v sezoni 2014/15 član domžalskega kluba.

Spomnimo, Zeke Upshaw se je zgrudil ob koncu sobotne tekme njegovega moštva Grand Rapids Drive v ameriški razvojni ligi. "Po dveh dneh neumornega truda zdravniškega osebja nas je Zeke zapustil ob 11.16," je sporočila njegova mama Jewel Upshaw.

Upshaw je pod taktirko trenerja Gašperja Okorna v Domžalah odigral 31 tekem in imel povprečje 9,5 točke na tekmo.

"Spominjali se ga bomo kot izredno prijaznega fanta, ki je na življenje in košarko vedno gledal z nasmejanim obrazom. Iskreno sožalje njegovi družini in bližnjim. Zeke, počivaj v miru," so sporočili iz domžalskega klukba.

Lado Gorjan, svetovalec vodstva kluba, ima za nesrečnega fanta še posebej izbrane besede: "Zeke je bil eden najbolj spoštljivih košarkarjev, ki so kadarkoli nosili domžalski dres. Vedno nasmejan in dobre volje, ustrežljiv in prijazen, vedno pripravljen preživeti dodatno minuto delovno na parketu ali v družbi navijačev ob igrišču. Tragično je, da se kaj takega lahko zgodi tako predanemu in odgovornemu športniku. Naše misli so v teh trenutkih usmerjene k Zekovi družini, ki ji izrekamo iskreno sožalje."