© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
04.06.2015 19:21:42

Ni ga mogel več gledati na igrišču (video)

vszi

Na različnih tekmah imamo možnost večkrat videti, kako so trenerji nezadovoljni nad katerim izmed svojih varovancev.

Nemalokrat se zgodi, da izgubijo živce in igralca, ki se ni držal navodil, nahrulijo kot šolarčka. Pri tem nemalokrat iz trenerjevih ust letijo tudi tiste bolj sočne besede.

Redko pa imamo priložnost videti nekaj, kar se je zgodilo v tretji polfinalni tekmi grškega prvenstva med Arisom in Olympiakosom. Slednji je redni del sezone končal na prvem mestu, Aris je bil četrti, in Olympiakos je v končnico krenil kot eden glavnih favoritov za končno zmago, ob Panathinaikosu, seveda. Uvodni tekmi so rdeče-beli tudi gladko dobili, prvo s 45 in drugo s 35 točkami razlike. V tretji pa je Aris pokazal zobe in z zmago izsilil četrto tekmo.

Dobri dve minuti pred koncem tretje četrtine so rumeno-črni vodili s 16 točkami razlike, Olympiakos pa je imel na voljo proste mete. Trener rdeče-belih Janis Sfaiopulos je bil očitno zelo jezen zaradi tega, kar se je dogajalo na igrišču, da je iz igre potegnil 20-letnega krilnega centra Dimitriosa Agravanisa. Namesto njega je na parket poslal (bodočega slovenskega reprezentanta) Bryanta Dunstona.

Le nekaj trenutkov pozneje pa je Sfairopulosov pomočnik Milan Tomić Agravanisu dejal naj zapusti igrišče in mu pokazal pot v slačilnico. Fant ga je očitno moral res močno (po)lomiti, da je tako razkuril trenerja.