© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Barbara Kavčič
Barbara Kavčič
26.03.2015 09:00:41

Telemach Olimpija: Naj jih da kar vodstvo

Arsen Perić

Le ena noč hokejiste Telemacha Olimpije in Celja oddaljuje od prvega obračuna v polfinalu državnega prvenstva. Čeprav tudi včeraj ni prišlo do premikov na relaciji igralci–vodstvo, je v Tivoliju vse pripravljeno za petkovo tekmo.

V sredo je bilo, čeprav vodstvo kluba še ni izpolnilo zahteve zmajev – to je nakazilo vsaj ene zaostale plače –, vseeno v ledeni dvorani sredi največjega ljubljanskega parka malo bolj živahno. Tu seveda merimo na dogajanje na ledeni ploskvi (in ne ob njej), na katero je na dopoldanskem treningu stopilo 16 oklepnikov.

Za sredin trening lahko rečemo, da je bil prvi bolj resen v zadnjih tednih, ko so igralci drugače v Tivoli prihajali po svoji volji in tam delali, kar in kolikor so želeli.
Včeraj so prvič od začetka marca trenirali na celotni ledeni ploskvi, odigrali so tekmo stari – mladi, ki jo je prepričljivo dobila starejša polovica moštva.

Ali bodo v petek hokejisti izpod Rožnika nadeli tudi tekmovalne drese, še ni potrjeno, vendar v pisarni na Celovški 25 vseeno verjamejo, da se bodo proti Celju borili z vsemi, ki na tak ali drugačen način še vztrajajo v Tivoliju.

Danes domov odhaja dalj časa poškodovani branilec Kyle Medvec, z Olimpijo je skoraj takoj po koncu njene poti v ligi EBEL pogodbo prekinil Rok Leber, zagotovo v zelenem dresu ne bo več igral prvi strelec ekipe Hunter Bishop, medtem ko so možnosti nadaljnjega igranja še vedno odprte pri branilcu Marvinu Degonu.

Kot prejšnje dni hokejisti tudi včeraj niso hoteli govoriti pred našimi snemalniki, pravijo, da naj se za izjave obrnemo na vodstvo kluba. Predsednik kluba Marko Popovič v teh dneh sam gasi, kar se pogasiti da, direktor Matjaž Sekelj pa je že napovedal, da ga v četrtek v Tivoli ne bo.