© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Barbara Kavčič
Barbara Kavčič
23.03.2015 20:59:17

Telemach Olimpija: Nič novega, vse prestavljeno na torek

Grega Wernig

Težave na Celovški 25 še niso razrešene.

Hokejisti Telemacha Olimpije so se danes dopoldne le zbrali v Tivoliju. Poročali smo o tem, da so zadnje tri tedne neredno hodili na treninge in da po zadnji tekmi v ligi EBEL na začetku marca niso opravili niti enega resnega treninga.

Tudi danes ne bodo vadili na vso moč, saj so trening premaknili kar za uro in pol, ki so jo igralci za zaprtimi vrati izkoristili za sestankovanje.

Srž problema so zaostala plačila, ki jih zeleno-beli niso prejeli že tri mesece. Na posebnem sestanku pri Matjažu Seklju sta bila danes že kapetan Aleš Mušič in Andrej Hebar.

V Tivoli sicer niso prišli prav vsi hokejisti, ki so na seznamu igralcev trenerja Fabiana Dahlema, ki je prav tako danes iz Nemčije prišel v dvorano Tivoli. 

Okoli 12. ure so se potem nekateri - 15 jih je bilo, med katerimi je na led stopil le en sam tujec, to je vratar Miika Wiikman, - le opravili malo bolj resen trening.

Tujci Marvin Degon, Hunter Bishop in Kyle Medvec, ki so blizu odhoda iz Ljubljane, ter Tom Zanoški, ki baje še ne razmišlja o odhodu, so prišli samo na sestanek, na led pa niso stopili.

telemach olimpija
Grega Wernig
Zvečer se stvarem še vedno ni prišlo do dna.  Igralci - večernih aktivnosti so se udeležili vsi, razen Hunterja Bishopa -,  so se ob 18. uri sestali tako s predsednikom Markom Popovičem in direktorjem Matjažem Sekljem, pa nato posebej z Dahlemom in se na koncu še enkrat sami zaprli v garderobo, a potem iz nje prišli brez končnih rešitev in se odločili, da pogovore prestavijo na torek.