© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
zu
zu
30.01.2019 13:45:44

VRNIL SE BO kot Đoković! AKCIJA OLIMPIJE za navijača Maribora: Ko bo PREVC spet zmagal, bomo ...

Mare Vavpotič

Petra Prevca podpirajo tudi pri najbolj znanem ljubljanskem prodajalcu bureka.

Peter Prevc je v tej zimi le bleda senca šampiona, ki je v preteklih sezonah navduševal slovenske ljubitelje smučarskih skokov. K temu so bržkone svoje prispevale zdravstvene težave, s katerimi se je spopadal v pripravljalnem obdobju, večina pa še zmeraj verjame, da se bo nekdanji skupni zmagovalec svetovnega pokala vrnil v stare tirnice.

Tako mu želijo vsi, za drzno potezo pa so poskrbeli tudi pri najbolj znanemu ljubljanskemu prodajalcu priljubljenega bureka. Okrepčevalnica Olimpija Burek je na svojem facebooku začela z zanimivo akcijo in vsem tistim, ki bodo stisnili všeček v znak podpore slovenskemu skakalcu, obljubili zastonj burek. A tega bodo dobili šele tisti dan, ko bo zmagal na naslednji tekmi svetovnega pokala.

"Pogrešate to zimo Petra Prevca? Mi ga in to zelo! Stisni LIKE če verjameš, da se bo, tako kot Novak, vrnil še močnejši. Vse, ki boste izkazali podporo, bomo častili free burek na dan, ko bo zmagal naslednjo tekmo svetovnega pokala," se je glasilo sporočilo, na katerega se je odzvalo že precej ljudi.

Verjamemo, da Prevc še ni rekel zadnje! In s tem tudi mi kandidiramo za brezplačen burek!