© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
zu
zu
30.01.2019 08:38:41

Super simpatična ILKA 'ZAŽIGALA' v Mariboru: Njene dolge noge in ... (foto)

Grega Wernig

Nagradi za mariborska športnika leta 2018 sta tako kot lani tudi na torkovi prireditvi pripadli alpski smučarki Ilki Štuhec in taekwondoistu Ivanu Trajkoviću. Štuhčeva je bila najboljša že peto leto zaporedoma, sicer pa sta uspeh med klubi ponovila tudi ženska ekipa odbojkaric Nove KBM Branika in nogometaši Maribora.

Štuhčeva je večji del lanskega leta preživela v pričakovanju naslednje, saj ji je poškodba onemogočila, da bi branila odlične dosežke iz sezone 2016/17, ko je bila druga najboljša smučarka sezone in dobitnica malih kristalnih globusov v smuku ter alpski kombinaciji. Njena vrnitev je bila sanjska in decembra se je v Val Gardeni že veselila dvojne zmage v hitrih disciplinah, s čimer je očitno prepričala žirijo.

Slovesna prireditev, na kateri nagrade delijo že od leta 1973, je potekala v hotelu Habakuk, o priznanjih pa so tudi letos odločali glasovi članov strokovnega sveta Športne zveze Maribor in športnih novinarjev mariborskih medijev. Na njej so bili prisotni vsi najboljši športniki s štajerskega področja, največ pogledov pa je privabila simpatična slovenska smučarska šampionka, ki je ni bilo prav nič sram pokazati svoje dolge noge.

stuhec 1 gw
Grega Wernig

stuhec 1 gw 4
Grega Wernig

Galerija