© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
zu
zu
27.05.2015 15:05:51

Bo Miller smučal tudi v naslednji sezoni?

Reuters

Ameriškega šampiona z belih strmin Bodeja Millerja, ki se je v zadnjem času soočal s posledicami poškodb, ameriška reprezentanca še ne želi odpisati. Vodstvo ameriške zveze za alpsko smučanje in deskanje USSA je Millerja vključilo med kandidate za člane reprezentance za svetovni pokal tudi v novi sezoni.

Sedemintridesetletni smučarski as, ki je maja postal tretjič očka, prvič v zakonu z manekenko in odbojkarico na mivki Morgan Beck, je imel na letošnjem svetovnem prvenstvu v domačem Vailu in Beaver Creeku precejšnjo smolo.

Superveleslalom se je končal z velikim razočaranjem in novo katastrofo. Potem ko se je po operaciji hrbta šele vrnil v tekmovalno karavano, mu je na tekmi dobro kazalo, a zapel je količek in grdo padel, pri tem pa se nesrečno poškodoval z robnikom smuči. Ta je zarezal v stegensko mišico na desni nogi. Okrvavljen je sicer sam prišel v cilj, po podrobnem pregledu v bolnišnici v Vailu pa je moral štirikratni svetovni prvak na operacijo. Tako je bilo zanj prvenstva in sezone že konec.