© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
20.06.2015 10:27:47

Nadal, kot ga še niste videli

Reuters

Rafael Nadal se počasi vrača med najboljše teniške igralce, še z večjo gotovostjo pa lahko trdimo, da je v konkurenci zvezdnikov z loparjem eden največjih nogometnih mojstrov.

Da je Nadal tesno povezan z nogometom, vemo vsi. Njegov stric Miguel Angel je bil nogometaš Barcelone in španski reprezentant, medtem ko se Rafael prav tako navdušuje nad najbolj priljubljenim športom on goreče, skorajda fanatično, navija za madridski Real. Ob tem je že nekaj časa tudi jasno, da mu gre brcanje žoge zelo dobro od nog.

Toda le malokdo si je mislil, da eden najboljših tenisačov vseh časov z nogami zmore take mojstrovine, kot jih je prikazal na teniški zelenici turnirja, na katerem trenutno nastopa. In to s teniško žogico. Mnogi so prepričani, da takega žongliranja s tako majhnim objektom ni bil sposoben niti njegov nogometni stric, celo v njegovih najboljših časih ne.

Tega verjetno ne bomo mogli nikoli preveriti, je pa posnetek Rafaelovih vragolij postal spletna uspešnica in brez zadržkov navdušuje. Zagotovo boste po ogledu brez besed ostali tudi vi, sploh če ste kaj podobnega kdaj poskusili sami.