© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
11.06.2015 20:10:37

Boleča, a smešna skoka v vodo (video)

Te dni v Singapurju potekajo jugovzhodno azijske igre, v najzanimivejši dogodek pa sta bila vpletena filipinska skakalca v vodo.

Večina športnih navdušencev verjetno niti ne ve, da Singapur gosti azijske igre, na katerih sodelujejo le države, ki prihajajo iz jugovzhodnega dela te celine. Po zaslugi dveh filipinskih skakalcev v vodo so igre nekoliko pridobile tudi na mednarodni prepoznavnosti. Videoposnetek njunih skokov je namreč postal spletni hit, med internetnimi uporabniki pa se je širil s svetlobno hitrostjo.

John David Pahoyo in John Elmerson Fabriga sta bila na vrsti za izvedbo skoka v vodo. Prvemu je šlo praktično vse narobe, posledica pa je bil pristanek na hrbtu, za odtenek bolje pa se je odrezal Fabriga, ki je pristal na kolenih. Na njuno srečo sta jo odnesla brez posledic, skoka pa ju nista spravila v slabo voljo, še več, oba sta ponesrečena skoka pospremila z nasmeškom.

Verjetno je odveč dodati, da sta ostala brez točk, temu primerna pa je bila tudi končna uvrstitev, saj sta pristala daleč v ozadju.