© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.09.2024 17:08:49

Zvezda? Kje pa - pravi car! Kar je Pogačar naredil za moštvene kolege na treningu, je hit! (video)

Tadej Pogačar, dame in gospodje!

Pogosto poudari, da je v tem poslu zaradi čistega užitka, ne zaradi kakršnegakoli statusa. In pred časom je celo dejal, da se počuti kar nekoliko neprijetno, ker z vožnjo kolesa, ki jo tako zelo obožuje, služi milijone evrov. Predvsem pa vedo o tem, kako normalen in krasen fant je slovenski super šampion Tadej Pogačar, veliko povedati tisti, ki ga v kolesarski karavani obkrožajo. Pa naj gre za njegove moštvene kolege, na nasprotnike in rivale ali za novinarje, navijače, oboževalce. Praktično ga ni takega, ki bi trdila karkoli drugega in drugačnega. 

Pogačar je tudi vedno na voljo za vsa mogoča srečanja, druženja in šale, o tem pa veliko pove tudi posnetek, ki prihaja z današnjega treninga v Kanadi, kjer se ekipa Emirates pripravlja na dve enodnevni dirki, prva Pogačarjeva nastopa po poletni zmagi na Touru. Tadeja so na kanadskih cesta posneli, kako je postavil povsem o stran svoj status kapetana, prvega zvezdnika, globalne ikone in milijonarja ter svojim moštvenim kolegom delal najbolj osnovne, najbolj človeške, najbolj banalne usluge. 

Kot oče otroka, kot fant dekle ali kot prijatelj prijatelja je namreč svoje kolege snemal, da so lahko posnetke svoje vožnje objavljali na družabnih omrežjih. Preprosto se je oddaljil od njih v levo, z eno roko držal telefon in naredil posnetke, kot da bi bil povsem običajen spremljevalec ekipe. Nekaj, kar je ponovno navdušilo vse, ki so posnetek videli in se še enkrat prepričali o imenitni človeški plati slovenskega šampiona. Kot lahko v posnetku tudi sami vidite spodaj.