© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
sta
sta
14.09.2015 13:11:56

Brez večjih sprememb za operacijo Srbija

Drago Wernig - TAKA

Selektor futsal reprezentance Andrej Dobovičnik predstavil seznam igralcev za Srbijo.

Selektor slovenske reprezentance v dvoranskem nogometu Andrej Dobovičnik je objavil seznam igralcev, ki se bodo 22. in 23. septembra v Brežicah (19.00) in Podčetrtku (18.00) merili na prijateljskih tekmah s srbsko izbrano vrsto. Večjih sprememb v primerjavi s prejšnjimi akcijami na seznamu ni.

Na priprave, ki se bodo začele v nedeljo, so vabljeni Igor Bratić (Oplast Kobarid), Kristjan Čujec (Luparense), Matej Fideršek (RE/MAX), Alen Fetić (Tommy Split), Nejc Hozjan (Montesilvano), Uroš Kroflič (Dobovec Pivovarna Kozel), Alen Mordej (Dobovec Pivovarna Kozel), Rok Mordej (Dobovec Pivovarna Kozel), Jaka Sovdat (Oplast Kobarid), Anže Širok (Oplast Kobarid), Igor Osredkar (Nacional), Damir Puškar (RE/MAX Maribor), Tilen Štendler (Adriatica), Gašper Vrhovec (Litija).

"Večjih sprememb ni. Dodali smo dvojec iz Oplasta, ki je v minuli sezoni vrhunsko odigral končnico 1. SFL. Jaka Sovdat je že bil v reprezentanci, Anže Širok pa z igrami dokazuje, da je na pravi poti," je za futsal.si povedal selektor Andrej Dobovičnik in dodal: "Cilj tekem s Srbijo je jasen: preizkusiti igralce in najti tiste, ki bodo lahko pomagali udarni peterici na kvalifikacijah."

Na čakanju so Sebastijan Drobne (Potočje projektiranje Sevnica), Aleš Vrabel (Dobovec Pivovarna Kozel) in Nik Zajc (FC Bronx). Reprezentanca Slovenije s tem začenja priprave na decembrske kvalifikacije za uvrstitev na SP ter EP februarja v Srbiji.