© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
03.08.2024 18:33:34

Ana Gros povsem strta! Kapetanka Slovenije solz ni skrivala: 'Tako zelo mi je žal!'

alesfevzer.com

Slovenske rokometašice se poslavljajo od olimpijskih iger.

Slovenska ženska rokometna reprezentanca je v zadnjem krogu skupinskega dela olimpijskih iger v Parizu izgubila proti Švedski s 23:27. Slovenija je končala nastope v francoski prestolnici, na petih tekmah je premagala Južno Korejo ter izgubila proti Danski, Nemčiji, Norveški in Švedski.

Po tekmi se je novinar EkipeSN pogovarjal z Ano Gros, ki so jo ob koncu pogovora povsem premagala čustva.

"Rekla bi, da ni bilo daleč, a danes smo premagale same sebe. Ne morem reči, da je bila danes Švedska ne vem kako boljša. V drugem polčasu smo padle, nismo se znale dvigniti, pobrati iz luknje, kar se nam je dogajalo v prejšnjih tekmah. Danes mi je zelo žal, ker mislim, da smo bile sposobne izvleči točko, če ne kar dveh. Švedinje so bile premagljive, a s toliko napakami, s toliko zgrešenimi streli, je težko," je srečanje podčrtala slovenska kapetanka.

Slovenke so odigrale najboljših 45 minut, potem pa je prišlo do 10 minut mrka, ko jim nič ni šlo."Točno to. Zaradi tega mi je tako zelo žal. Nismo ostale mirne. Ko so prišle na +2, +3 nam je spet vse padlo dol, bil je še čas, poskušale smo se vrniti v igro, ampak zgrešile smo preveč. Škoda, res škoda," je bila izredno razočarana Grosova: "To je zelo grenko, to tekmo si bom še kar nekaj časa vrtela v glavi, … V glavnem, nimam več kaj reči, a vem, da smo bile sposobne več," je v joku in povsem skrušena intervju v mešani coni z našim novinarjem zaključila Ana Gros.