© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
09.06.2022 13:58:17

Svoboda blestela v Ajdovščini, OŠ Olimpija v Škofji Loki

U-11 Svoboda
U-11 Svoboda

Selekcija U-11 viške Svobode je na turnirju v Ajdovščini, ki je letos potekal že 9., premagala vse ovire in zavzela prvo mesto pred domačim Primorjem in NK Brinje Grosuplje.

"Ekipa se je pozitivno odzvala na navodila. Prvo tekmo smo se še malo lovili (1:1), a potem popravili igro in se brez poraza povzpeli do vrha. Fantje so pokazali pravo mero zrelosti in osredotočenosti. To za mlade nogometaše veliko pomeni, saj so dokazali, da lahko tekmujejo z vsako ekipo. Pohvale gredo vsem otrokom in staršem, ki so bili naš dodaten igralec na tribuni," je dosežek komentiral trener moštva Miroslav Grbić.

Izkazala se je tudi ekipa OŠ Olimpija Ljubljana U10, ki je bila na omenjenem turnirju tretja, v Škofji Loki na turnirju Jana Oblaka pa druga. Trener ekipe Edin Budimlić je bil z videnim zadovoljen: "Z ekipo sem zadovoljen, fantje napredujejo iz dneva v dan. Z igro sem bil tudi kar zadovoljen, je pa še dosti rezerve. Odigrali smo dva turnirja v dveh dneh. Smo na dobri poti, ne smemo se ustaviti, ampak biti iz tekme v tekmo boljši."

IMG_20220608_165658
U-10 OŠ Olimpija Ljubljana