© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.12.2020 09:13:49

Da sta tudi ona sprta?! Kar je trener ATALANTE po magičnem golu naredil ILIČIĆU, je razblinilo DVOME!

Profimedia

Atalanta je visoko premagala Romo.

Atalanta preživlja zelo zanimivo in zelo turbulentno obdobje. Čeprav so se navijači in nogometaši razveselili uvrstitve v izločilne boje lige prvakov, pa so celotno dogajanje zasenčili spori v slačilnici. Jasno je namreč, da se trener Gian Piero Gasperini in Papu Gomez ne gledata najlepše, dejstvo je, da je kapetan ekipe iz Bergama na stranskem tiru, mnogi italijanski mediji pa so v vse skupaj vpletli tudi Josipa Iličića. Da naj bi bil na strani svojega velikega prijatelja in da naj bi se s tem zameril 'šefu'.

Te govorice so bile še glasnejše, ko je Jojo obsedel na klopi, pa čeprav so iz kluba zatrdili, da gre le za poškodbo, tudi Gasperini pa je dejal, da mu je najbolj žal, da so Italijani v celoten kaos uspeli vplesti slovenskega zvezdnika. 

No, Jojo je v nedeljo zvečer prerodil Atalanto, ko je v igro prišel s klopi, odlično igro pa kronal z mojstrskim zadetkom. Atalanta je s kar 4:1 premagala Romo, Gasperini pa ni skoparil s pohvalami na Iličićev račun. "V pravi formi je za nas vedno dodatna kvaliteta. Imel je obdobje, ko se je še lovil, toda iz tekme v tekmo je boljši. Opravil je nekaj izjemnih treningov, vsi smo vedeli, da bo vstopil v drugem polčasu, jasno je, da ga potrebujemo," je dejal Gasperini po tekmi