© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.12.2017 09:08:19

KATASTROFA: Slabi rezultati, predsednik grozi z odhodom, zdaj pa še to! Keku ni lahko ...

Reuters

Še več slabih novic za razglašeno Rijeko. In to v zaključku jesenskega dela prvenstva ...

Kaj se dogaja z Rijeko?! Aktualni hrvaški prvaki so na zadnjih petih tekmah domačega prvenstva osvojili zgolj štiri točke, kar je poleg Lokomotive najslabši izkupiček v ligi. Nazadnje so morali varovanci slovenskega trenerja po kar 2082 dnevih priznati premoč Hajduku, na tej tekmi pa so se proti aktualnemu predsedniku Damirju Miškoviću obrnili tudi navijači Rijeke. Predsednik naj bi zaradi tega resno razmišljal o odhodu iz nogometa, več o tem pa naj bi bilo jasnega danes, saj je Rijeka napovedala izredno tiskovno konferenco.

A razprtije v klubu niti niso največje težave, s katerimi se bo moral spopasti slovenski trener. Kek je namreč na zadnji tekmi ostal brez pomembnega člena moštva. Filip Bradarić je moral zaradi poškodbe v 30. minuti zapustiti zelenico, dodatni pregledi pa so pokazali, da si je odličen vezist strgal mišico. Bradarić bo tako izpustil preostanek jesenskega dela sezone.

Rijeko sicer v četrtek čaka dvoboj v ligi Europa, v goste prihaja italijanski velikan Milan, nato pa še dva obračuna v domačem prvenstvu in pokalna tekma. Rijeka, ki je v evropskem tekmovanju ostala brez možnosti za napredovanje, si novega poraza na domači sceni bržkone ne sme privoščiti ...