© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.08.2017 11:01:19

POPOLNA ZMEDA! Tega, kar se je zgodilo po prekršku nad Timom Matavžem, niste videli še nikdar (video)

Vitesse

Tim Matavž priča nevsakdanjemu dogodku v svetu nogometa.

Na Nizozemskem je bila odigrana tekma za superpokal, prvak Feyenoord je po streljanju enajstmetrovk premagal Vitesse. Pomembno vlogo na tekmi je imel tudi Tim Matavž, ki je izvedel prvi strel z bele točke, a zapravil priložnost. Streljal je preslabo, vratar velikana iz Rotterdama mu je poskus zaustavil. Posnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Toda še precej bolj je bil Matavž v središču pozornosti malce po začetku drugega polčasa. Tedaj je bil nad njim v kazenskem prostoru Feyenoorda storjen prekršek za najstrožjo kazen. Čeprav je bil sodnik dobro postavljen, tega ni videl in je dovolil nadaljevanje tekme. Rdeče-beli so krenili v hiter protinapad, ki so ga uspešno zaključili in vodstvo povišali na 2:0. Toda glej ga zlomka! Sodnik Danny Makkelie je prekinil slavje, saj si je želel še enkrat ogledati sporno situacijo na drugi strani igrišča.

Odšel je do tako imenovanega video sodnika, si ogledal počasni posnetek prekrška nad Matavžem in vendarle pokazal na belo točko. Zadetek kakopak ni obveljal in namesto da bi Feyenoord vodil z 2:0, je bilo malce zatem 1:1. Pravica je vsekakor zmagala, čeravno je bila zmeda v tistem trenutku zagotovo popolna.