© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.08.2017 10:39:57

Predsednik Rijeke potrdil nov zvezdniški odhod, reakcija Matjaža Keka pa... SKRIVNOSTNA!

Željko Hajdinjak/CROPIX

Po izjemni sezoni Rijeke je bilo jasno, da bo zelo težko zadržala ekipo, toda Matjaž Kek je vendarle upal, da bo teh odhodov čim manj.

Kot prvi veliki zvezdnik se je v Belgijo odpravil Franko Andrijašević, zdaj pa je predsednik kluba Damir Mišković potrdil še odhod odličnega makedonskega desnega bočnega branilca Stefana Ristovskega.

O možnosti njegovega odhoda se je govorilo in pisalo že zelo dolgo, a je Matjaž Kek dolgo upal, da ga bo Rijeka vendarle uspela prepričati v nasprotno oziroma, da bo klub zapustil čim kasneje. Njegova pomoč na tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za lige prvakov, kjer se bo Rijeka pomerila z Olympiakosom, bi pomenila ogromno, kot kaže pa je Ristovski že odigral svojo zadnjo tekmo v dresu hrvaškega prvaka.

Rijeka bo dobila 3,5 milijonov evrov odškodnine od portugalskega Sportinga, a bo morala hkrati tudi zelo hitro najti zamenjavo za Makedonca. Zanimiva in zelo zgovorna pa je bila reakcija Matjaža Keka. Ta se namreč sploh ni pojavil na tiskovni konferenci pred tekmo z Osijekom ... Razlog pa ostaja zavit v tančico skrivnosti.